Bereik de top

Alle informatie die je in kunt winnen is handig. Met de juiste dosis zelfvertrouwen, ambitie en know-how kan iedere vrouw het maken op het werk. Maar hoe bereik je nu echt de top? Wat is er precies nodig om het zover als maar kan te schoppen? Hieronder een paar punten;

Uitstraling

Door er altijd verzorgd en goed uit te zien maak je een representatieve indruk. Dit is vrij belangrijk voor iedereen die ver wil komen in het bedrijfsleven. Let er daarbij wel op dat je niet te gauw overdressed bent of juist te eenvoudig gekleed.

Kennis

Nog imposanter dan de juiste uitstraling is het hebben van alle benodigde kennis. Iedereen die hier over beschikt zal indruk maken op wat voor een publiek dan ook. Zonder de relevante kennis wordt het daarom een moeilijk verhaal. Zorg ervoor dat je altijd voorop loopt en jezelf blijft verbeteren.

Rust

Straal je rust uit, dan zal dit aanstekelijk werken op je luisteraars, collega┬┤s en eventuele klanten en opdrachtgevers. Als dit dan ook nog eens lukt in stressvolle situaties ben je helemaal spekkoper. Iedereen zal naar je toe komen met vragen en lastige problemen, omdat jij ze op kunt lossen.